Home |  Contact |  Wie zijn wij |  Routebeschrijving  |   Sale

   
Kapsalon meubilair
Pompstoelen
Wasunits
Spiegels
Herenstoelen
Kinderstoelen
Knipkrukjes
Werkwagens
Voetsteunen / föhnhouders
Electra
Startersets
Balies / Toonbanken
Overige / Diverse
Occasion / Gebruikt Meubilair
Aanbiedingen
 

SALE
Inrichting kapsalon

Een bezoekje aan de kapper staat voor de meeste mensen gelijk aan een moment van rust. Even helemaal tot jezelf komen. In de tussentijd zorgt de kapper ervoor dat uw haren weer helemaal in model zitten, zodat u er weer weken tegenaan kunt.

Mensen zijn tegenwoordig op zoek naar een beleving, ook bij de kapper. De inrichting van de kapsalon speelt daar een grote rol bij. Wat voor soort meubilair staat er, welke spiegels hangen er, op welke manier wordt er sfeer gebracht. Dat zijn allemaal zaken die een belangrijke rol spelen bij die beleving. Maar waar vindt u de juiste inrichting voor uw kapsalon?

Els Sells Kapsalonmeubilair

Bij Els Sells Kapsalonmeubilair vindt u alles wat u nodig heeft voor de inrichting van uw kapsalon. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het voor u staan. Wat dacht u van pompstoelen, wasunits, spiegels, droogkappen, werkwagens, krukjes, kinderstoelen, herenstoelen, toonbanken, föhns, tondeuses, voetensteunen, portable wasbakken en ophoogkussens voor kinderen. Kortom, alles voor de moderne kapsalon.

Inmiddels kunnen wij vertrouwen op jarenlange ervaring in de kappersbranche, zodat u zeker weet dat u bij ons de juiste spullen vindt van de beste kwaliteit. Bovendien hebben we nog steeds nauwe contacten in de branche, waardoor we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Niet alleen de kwaliteit is goed, ook de prijs. We hebben een intensieve samenwerking met kapsaloninrichters, groothandels en fabrikanten. Daarom kunnen we u altijd een scherpe prijs bieden voor de beste kwaliteit meubelen die u nodig heeft voor de inrichting van uw kapsalon.

Tweedehands meubilair

Uiteraard hebben we de nieuwste meubelen en spullen voor elke kapsalon, maar we hebben ook tweedehands meubelen. Wilt u een kapsalon starten en is uw budget niet zo groot? Bekijk dan zeker eens onze outlet collectie. Nieuwe meubelen welke uit de collectie gaan tegen een lage prijs. Wie wil dat nou niet voor de inrichting van zijn of haar kapsalon?

Interesse?

Heeft u interesse in de meubelen van Els Sells voor de inrichting van uw kapsalon? Neem dan contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak om een kijkje te nemen in onze showroom. Ook in het weekend en 's avonds!
 
Els Sells Zirkoon 210 | 3316 KD Dordrecht | Alleen op afspraak! | Telefoon: 078 - 621 46 41 | Mobiel: 06 227 09 257 | info@elssells.nl
alle prijzen zijn excl. btw | Postadres: Johanna Nabererf 207, 3315 HE Dordrecht | Algemene voorwaarden

Kappersstoel - Wasunit kapsalon - Kapsalon interieur - Kapsalon inrichting - Kappersmeubilair - Kappersstoelen - Kapperswasbak - Kappersinrichting - Inrichting kapsalon - Werkwagen