Home |  Contact |  Wie zijn wij |  Routebeschrijving  |   Sale

   
Kapsalon meubilair
Pompstoelen
Wasunits
Spiegels
Herenstoelen
Kinderstoelen
Knipkrukjes
Werkwagens
Voetsteunen / föhnhouders
Electra
Startersets
Balies / Toonbanken
Overige / Diverse
Occasion / Gebruikt Meubilair
Aanbiedingen
 

SALE
Saloninrichting

Voor de meeste mensen is het zo dat een bezoek aan de kapper een moment van rust is. Even achterover leunen, terwijl het kapsel onder handen wordt genomen.
Tegenwoordig draait alles om beleving. Zo ook bij de kapper. De inrichting van de kapsalon is van invloed op de beleving die de klant heeft tijdens het bezoek aan uw salon. Hoe ziet het meubilair eruit, en de spiegels, op welke manier wordt er sfeer gebracht. Het speelt allemaal een belangrijke rol bij die beleving.
Voor uw saloninrichting vindt u bij Els Sells echt alles wat nodig is.
Het assortiment van onze webshop is uitgebreid. Hier zult u echt alles voor de saloninrichting vinden. Denk aan pompstoelen, heren-, en kinderstoelen, spiegels, voetsteunen, droogkappen, werkwagens, wasunits enzovoorts. We volgen natuurlijk de laatste trends.
Dus staat u voor de inrichting van een nieuw te openen kapsalon, wilt u gaan restylen of wellicht thuis een project starten? Neem dan eens de tijd om rond te neuzen in onze webshop.

Specialist

Wij zijn gespecialiseerd in modern, nieuw kapsalonmeubilair. Omdat wij nauwe contacten met collega’s in de kappersbranche hebben, zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
We werken intensief samen met kapsaloninrichters, groothandels en fabrikanten. Hierdoor kunnen we vaste lage prijzen hanteren wat een groot voordeel is voor uw saloninrichting. En, ook niet onbelangrijk: alles is uit voorraad leverbaar zodat u niet te lang stil hoeft te staan tijdens uw saloninrichting. Iedere bestelling vóór 14.00 uur gaat dezelfde dag nog de deur uit.
Aftersales vinden wij ook belangrijk. Na uw aankoop stopt onze service dus niet. Hierdoor hebben we alleen maar tevreden klanten. En dat vinden we belangrijk.

Extra goedkoop

Op onze webshop vindt u ook een afdeling tweedehands/outlet. Uiteraard hebben we de nieuwste meubelen en spullen voor elke kapsalon, maar we hebben ook tweedehands meubelen. Wilt u een kapsalon starten en is uw budget niet zo groot? Bekijk dan zeker eens onze outlet collectie. Dit zijn nieuwe meubelen welke uit de collectie gaan tegen een lage prijs. Wie wil dat nou niet?
Voor de echte koopjesjagers raden wij aan onze website regelmatig te bezoeken: elke maand staat daarop een maandaanbieding. In tegenstelling tot de rest van ons aanbod geldt hiervoor op=op.

Showroom bezoeken

Voor vragen over producten kunt u ons altijd bellen. Wij helpen u graag verder. Indien u graag producten in onze showroom wilt bekijken en voelen, dan kan dat uiteraard. Onze showroom is gevestigd in Dordrecht en is op afspraak geopend. Afspraken kunnen ook in het weekend plaatsvinden.

 
Els Sells Zirkoon 210 | 3316 KD Dordrecht | Alleen op afspraak! | Telefoon: 078 - 621 46 41 | Mobiel: 06 227 09 257 | info@elssells.nl
alle prijzen zijn excl. btw | Postadres: Johanna Nabererf 207, 3315 HE Dordrecht | Algemene voorwaarden

Kappersstoel - Wasunit kapsalon - Kapsalon interieur - Kapsalon inrichting - Kappersmeubilair - Kappersstoelen - Kapperswasbak - Kappersinrichting - Inrichting kapsalon - Werkwagen - Kappersgroothandel - Saloninrichting